30% korting houtsculpturen bij Carola van Benthum

 

Begin augustus vertrekt damesmodezaak Carola van Benthum uit Veenendaal. Helaas ben ik dan deze mooie locatie kwijt om mijn  houtsculpuren  te exposeren. Ik ben hard op zoek naar een nieuwe locatie, maar tot op heden nog niets gevonden. Mocht je een tip voor me hebben dan hoor ik het graag!

Bij Carola van Benthum is nu alles met 30% korting.

Dit geldt nu ook voor mijn houtsculpturen die daar staan. Ik hoop dat deze zo op een plek komen waar men er van kan genieten in plaats van bij mij op zolder…..

Dus sla nu je slag om voordelig een houtsculptuur aan te schaffen. (Deze actie loopt tot de eerste week van augustus.)

Hartelijke groet,

Bernadette van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *